Ruilen en retourneren

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. 

U krijgt dan het aankoopbedrag inclusief verzendkosten vergoed. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, raadpleeg voor de tarieven de website van uw post pakket vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en indien mogelijk in de originele verpakking aan ons geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van het recht op retour kunt u onderstaande gegevens invullen en versturen. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangt product terugstorten, mits het product in goede staat retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk / gepersonaliseerde artikelen

Bepaalde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet op deze producten van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.