Ik ben Laura, woonachtend in Etten-leur, samen met mijn man, twee prachtige zonen, Chris ( 2019 ) en James ( 2020 ) en huisdieren (één hond, twee cavia’s, twee konijnen, één rosé kaketoe en een aquarium.)

Sinds 2020 heb ik een eigen onderneming. Ik ben begonnen onder de naam Zeka. In 2021 heb ik in februari de naam veranderd in Small creations. Small creations is een bedrijf die kleine producten maakt, zoals kaarsen, geur chips en gehaakte producten. Sinds maart 2022 geef ik ook mijn eigen boeken uit. Mijn eerste twee boeken zijn uitgegeven via de uitgever Boekscout.

Onder het kopje boeken, vindt u al mijn boeken. Op de home pagina vindt u alle informatie over nieuwe en toekomstige producten.

Komt u er niet helemaal aan uit, heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen voor bijvoorbeeld een bruiloft? Dan kan u contact opnemen via het contactformulier. Alles kan gemaakt worden naar wens.

Of stuur mij een WhatsApp via het icoontje rechts onderin of naar: 0618755695.